Beroeps­aansprakelijk­heid voor interim managers

Als interim manager of adviseur gaat u professioneel om met het leiden van een project, afdeling of organisatie. U heeft veel tijd en energie gestoken in training en ervaring. Er kan eigenlijk niets mis gaan en u verdient een goede boterham. Het is dan zeer vervelend als u beroepsmatig ergens voor aansprakelijk wordt gesteld.

Premie berekenen ›

Goed verzekerd

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Onze schadeservice is daarom een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Wanneer u geconfronteerd wordt met een schadeclaim, garanderen wij een snelle en deskundige afhandeling. Ook houden onze schadebehandelaars rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever. Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Vanaf € 350,- per jaar

Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Beroepspolis.nl kunt u zich als interim manager volledig richten op uw opdracht, met het veilige gevoel dat u beschermd bent tegen beroepsfouten. Daarmee voldoet u aan de eisen die vaak door een opdrachtgever worden gesteld.

Maak een berekening ›