Voor verzekeringstussenpersonen

U bent verzekeringstussenpersoon en wilt voor uw relaties via Beroepspolis.nl een verzekering afsluiten? U wilt een deel van de verdiensten ontvangen? Dat kan!

Zorg dat u de aanvraag indient als klant (het beste laat u het de klant zelf doen) en u stuurt een bericht naar ons via het formulier op de contactpagina bij Klantenservice. Hierin vermeldt u welke aanvraag het betreft met de naam van de verzekeringnemer en uw agentschapsnummer bij DAK.

Wij verzorgen de aanvraag en zullen deze via DAK onder vermelding van uw agentschapsnummer inclusief de afwikkeling van premie en verdiensten versturen. Bent u al agent bij Klap b.v. dan kunt u uiteraard via dat agentschap zaken doen.

Heeft u geen agentschap bij DAK en u wilt toch een verzekering onderbrengen? Neem dan contact met ons op voor het maken van individuele afspraken. Enige omvang is wel een vereiste. Er zijn afspraken te maken over het gebruiken van de bereken- en afsluitmodulen op uw eigen website.

Affiliates

U bent webmaster en heeft een website die goed op het onderwerp of de doelgroep van Beroepspolis.nl aansluit? Neem contact met ons op om advertentiemogelijkheden en samenwerking met ons te bespreken.ac

Livechat