Beroepsaansprakelijk­heids­verzekering voor ingenieurs weg/waterbouw

  • Verzekerd tegen het maken van fouten tijdens uw werk
  • Voldoet aan de wetgeving
  • Misberekeningen gedekt
  • Inloop meeverzekeren mogelijk
  • Eenvoudig online afsluiten
Lees verder
Ingenieur weg/waterbouw

Als ingenieur weg/waterbouw gebruikt u uw kennis om technische, weg- of waterbouwkundige vraagstukken op te lossen. U vertaalt de wensen van de opdrachtgever door naar een ontwerp. U werpt zich vervolgens op als verantwoordelijke voor de planning, daarbij rekening houdend met het budget en u houdt de voortgang van het project in de gaten. Dat is uw expertise.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering voor ingenieurs weg/waterbouw, met een zeer goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven.

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Zeker. Voor ingenieurs weg/waterbouw hebben wij een geweldig aanbod! Bereken direct uw premie voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat is natuurlijk ook op een later tijdstip mogelijk, bijvoorbeeld via de link in de offerte die u ontvangt per e-mail.

Geschillen, schade en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan die u heeft met klanten of opdrachtgevers. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw branche en daarnaast luisteren we goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Ook houden onze schadebehandelaars altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Wij kennen uw risico’s goed vanuit de markt

Met onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering kunt u uw risico’s uit handen geven en kunt u zich als ingenieur weg/waterbouw volledig richten op het aanbieden van de juiste expertise.

De voordelen
Uw voordeel ter illustratie
Wat is het?

De beroepsaansprakelijk­heidsverzekering (BAV) dekt de vermogensschade van derden als gevolg van een door u gemaakte beroepsfout.

Uw voordeel ter illustratie
Voor wie is het?

Voor iedere vrije beroepsbeoefenaar, ondernemer en zzp’er van wie de uitoefening van zijn of haar werkzaamheden afhankelijk is van een prestatie.

Uw voordeel ter illustratie
Wat is de dekking?

De dekking kunt u geheel zelf samenstellen, maar is uiteraard gebaseerd op de specifieke risico’s die u tijdens het uitoefenen van uw beroep loopt.

"De voordelen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een ingenieur weg/waterbouw"

Standaard bij Beroepspolis.nl verzekerd

  • Schadeloosstelling van derden
  • Kosten van verweer en beredding
  • Kosten wettelijke rente
  • Vermogensschade (niet het gevolg van persoon- of zaakschade)
  • Persoon- en/of zaakschade (in sommige gevallen)
Placeholder image

Team Desk accountmanagement

Premies berekend

13.492

Verzekeringen afgesloten

8.424

Klantenbeoordeling

9.2 / 10

Veilig betalen

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Bancontact Veilig betalen met Mastercard
Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u meer weten?

Chat met ons Bel ons op

Livechat