Beroepsaansprakelijkheids­verzekering Hiscox

Beroepspolis.nl brengt de beroepsaansprakelijkheids­verzekeringen onder bij solide verzekeraars. Een van deze bekende en solide verzekeraars is Hiscox, welke een gerenommeerde niche verzekeraar is die zich specialiseert in ondermeer beroepsaansprakelijkheids­verzekeringen.

In samenwerking met Hiscox kan Beroepspolis.nl op maat samengestelde beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen aanbieden voor onder andere professionals in de ICT, -reclame, -marketing en media, en management consultants. Daarnaast maakt Hiscox het verzekeren van beroepsaansprakelijkheid voor een groot aantal andere beroepen mogelijk.

Beroepspolis.nl kiest voor Hiscox omdat de producten duidelijk zijn toegesneden op de wensen en kenmerkende verzekeringsbehoeften van de doelgroep. De premies zijn concurrerend, de dekking is uitgebreid en het aanvraagproces is eenvoudig.

Over Hiscox

Hiscox is een toonaangevend zakelijk verzekeraar die zich al sinds de oprichting in 1901 in het topsegment bevindt. Hiscox is gespecialiseerd in het verzekeren van zakelijke risico’s, waaronder beroepsaansprakelijkheid. Zowel beroepsprofessionals, als ZZP’ers en zelfstandig ondernemers kunnen bij Hiscox terecht. Door middel van een breed aanbod aan verzekeringen, richt Hiscox zich daarnaast ook op andere doelgroepen zoals bedrijven en eigenaren van een vakantiewoning.

Kenmerkend voor Hiscox, zijn de jarenlange ervaring en gedegen kennis van de markt. Hiscox heeft de mogelijkheid het verzekeringsaanbod af te stemmen op de persoonlijke behoeften en wensen van de klant. Hiscox draagt daarbij zorg voor adequate afdekking van risico’s en biedt de juiste begeleiding in geval van een claim.

Livechat