Beroepsaansprakelijk­heids­verzekering voor verzekeringsadviseurs en tussenpersonen afsluiten

  • Dekking tegen het geven van verkeerde adviezen
  • Voldoet aan de wetgeving
  • Bescherming van uw vermogen
  • Eenvoudig en snel uw premie berekenen
  • Adequate begeleiding in geval van een claim
Lees verder
Verzekeringsadviseur / Tussenpersoon

Als verzekeringsadviseur of tussenpersoon biedt u financiële diensten en producten aan. U kent de markt. Dat is uw expertise. En u wilt voor uw beroeps­aansprakelijkheids­verzekering niet teveel premie betalen.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering scherp aanbieden en online voor u toegankelijk maken. De verzekerde bedragen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en de premie is zeer scherp. Ervaar hoeveel u kunt besparen ten opzichte van de bekende partijen zoals Bavam en Schouten.

Ook Financieel Planners en Gevolmachtigd Agenten

Met de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering voor tussenpersonen en verzekeringsadviseurs bent u verzekerd van een zeer goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven. En deze verzekering is ook geschikt voor de gevolmachtigde agent en de financieel planner.

Een voordeliger alternatief!

Jazeker! Tussenpersonen, financieel adviseurs, verzekeringsadviseurs of makelaars in assurantiën profiteren van een aantrekkelijke besparing! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroepsaansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Over Beroepspolis

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

De voordelen
Uw voordeel ter illustratie
Wat is het?

De beroepsaansprakelijk­heidsverzekering (BAV) dekt de vermogensschade van derden als gevolg van een door u gemaakte beroepsfout.

Uw voordeel ter illustratie
Voor wie is het?

Voor iedere vrije beroepsbeoefenaar, ondernemer en zzp’er van wie de uitoefening van zijn of haar werkzaamheden afhankelijk is van een prestatie.

Uw voordeel ter illustratie
Wat is de dekking?

De dekking kunt u geheel zelf samenstellen, maar is uiteraard gebaseerd op de specifieke risico’s die u tijdens het uitoefenen van uw beroep loopt.

"De voordelen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een verzekeringsadviseur / tussenpersoon"

Standaard bij Beroepspolis.nl verzekerd

  • Schadeloosstelling van derden
  • Kosten van verweer en beredding
  • Kosten wettelijke rente
  • Vermogensschade (niet het gevolg van persoon- of zaakschade)
  • Persoon- en/of zaakschade (in sommige gevallen)
Placeholder image

Team Desk accountmanagement

Premies berekend

13.492

Verzekeringen afgesloten

8.424

Klantenbeoordeling

9.2 / 10

Veilig betalen

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Bancontact Veilig betalen met Mastercard
Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u meer weten?

Chat met ons Bel ons op

Livechat