Beroeps­aansprakelijk­heid voor kappers

Als professioneel en ervaren kapper of barbier werkt u in een kapsalon, barbershop of u bezoekt klanten aan huis. Met zorg en kennis doet u de totale haarverzorging en haarstyling van uw klanten.

Ondanks uw professionaliteit kan er iets mis gaan en wordt u beschuldigd van iets waar u misschien niet eens verantwoordelijk voor bent. Bij kappers ligt het grootste risico in het toebrengen van letsel. Daarom is het verstandig bedrijfs­aansprakelijkheid mee te verzekeren. Dat kan al vanaf € 50,- per jaar als aanvullende dekking.

Premie berekenen ›

Ook bedrijfs­­aansprakelijkheids­­verzekering voor kappers en barbiers zo geregeld

Als u schade veroorzaakt aan personen of hun spullen kunnen de kosten zeer hoog oplopen als u hiervoor aansprakelijk wordt gesteld. Met de bedrijfs­­aansprakelijkheids­­verzekering loopt uw winkel geen financieel risico. U bent gewoon goed verzekerd!

Meer weten?

Ga naar bedrijfs­­­aansprakelijkheids­­­verzekering.com en vraag direct aan.

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.