Beroepspolis.nl is een merk van Klap b.v. en richt zich op het via internet aanbieden van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. En daarnaast de mogelijkheid aan te bieden om de beste verzekering voor dit risico af te kunnen sluiten. Beroepspolis.nl doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Beroepspolis.nl onderscheidt zich door voor u de beste keuze te maken. Wij zijn transparant in onze offertes en geven u inzicht in de aanbiedingen. Daarom bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor u uitgezocht. En bovendien adviseren wij u graag desgewenst persoonlijk en niet alleen via internet.

Klap b.v. en is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. Als een van de weinige makelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd’s de meest internationale verzekeringsmarkt ter Wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om u de beste prijs en kwaliteit te bieden. Klap b.v. is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken).

Bekijk de Algemene Voorwaarden van Klap b.v.

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd met:

  • Het lidmaatschap van NVGA
  • De benoeming tot Register Makelaar in Assurantien (RMIA)
  • Lid van Registerpensioenadviseurs (RPA)
  • Lid van Adfiz – branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs
  • De aansluiting bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening
  • Member van het internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control
  • Klap b.v. staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12018968

Livechat